انجمن های گفتگوی پیشگامان رهایی
17 شهريور 1389,ساعت 13:54:05 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: برای شرکت در کلاس قدم اینترنتی(وابستگان گمنامcoda ) به انجمن قدمهای وابستگان گمنام  وارد شده و سوالات مطرح شده را پاسخ دهید.

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: چگونه رنجش باعث ايجاد يك عادت ثانويه و غريزي در من ميشه؟  (دفعات بازدید: 124 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
حميد
کاربر فعال

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
Mood:

تعداد ارسال: 164

آدرس ايميل
« : 29 دي 1388,ساعت 10:09:58 »

چگونه رنجش باعث ايجاد يك عادت ثانويه و غريزي در من ميشه؟
خارج شده است

من خوشحالم كه بهترين راه ممكن براي خودم بودن را يافته ام واز خداوندم سپاسگذارم
mina
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 96

« پاسخ #1 : 19 بهمن 1388,ساعت 13:27:38 »

خوب اگه من از رنجشم به انتقام برسم به نوعی لذت میبرم و این تکرار باعث میشه که بطور غریزی در من عمل کنه .بنظرم مثله سیگار کشیدن که بدون هیچ دلیلی انجام میشه  کم کم من بطور ناخوداگاه  از داشتن رنجش و عواقبش  لذت میبرم.
خارج شده است

یادم باشد که همواره خدا را هزاران هزار بار شکر کنم
پيمان
ناظر سایت
بابا حرفه ای

آفلاین آفلاین

Mood:

تعداد ارسال: 403

« پاسخ #2 : 08 فروردين 1389,ساعت 22:58:07 »

وقتي من نقش ديگران را در رنجش بزرگ مي كنم از نقش خودم غافل شده احساس مي كنم مورد حمله و قرباني شدن واقع شده ام .
غريزه هاي خشم و پرخاش به منظور دفاع در من فعال شده و به خود تخريبي منجر مي شه
خارج شده است
حميد
کاربر فعال

آفلاین آفلاین

Mood:

تعداد ارسال: 164

آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 08 فروردين 1389,ساعت 23:28:49 »

رنجشي را كه من بيان نكنم .مشاركتش نكنم و بايك ذهن ديگر از زاويه ديگر نگاهش نكنم. درمن رشد ميكنه مثل يك غده سرطاني بقيه روابط من رو هم به مرور خراب ميكنه .در اين خراب اباد اون مجبوره براي بقاي خودش ومنظم كردن اوضاع وافزايش تسلط خودش بر من الگوهاي زندگي وبرخوردهاي منو به نفع خودش تغيير بده اينجاست كه من همون ادمي كه ميخاستم به همه كمك كنم  وادم خوبي باشم تبديل ميشم به يه ادم عصبي مزاج ضد اجتماعي بيشعور بدرد نخور انگل اجتماع وخانواده خودش.
با انتخاب زندگي اگاهانه و ترازنامه گيري روزانه الگوي زندگي ارام وخوب رو براي خودمون برميگزينبم واز تمام مزاياي اون استفاده ميكنيم .وبراي امروز قيد زندگي در كوري رو ميزنيم..
خارج شده است

من خوشحالم كه بهترين راه ممكن براي خودم بودن را يافته ام واز خداوندم سپاسگذارم
uosef
raha
ناظر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

آفلاین آفلاین

Mood:

تعداد ارسال: 1701

افتادن شکست نیست.... برنخاستن شکست است

uosof.karbasi@yahoo.com uosof.karbasi uosof.karbasi@yahoo.com
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #4 : 09 فروردين 1389,ساعت 08:13:22 »

وقتي از كسي مي‌رنجيد، خود را در بن بست قرار مي دهيد. زبانتان تندو طعنه آميز شده و قادر به ابراز عشق و علاقه نمي‌گرديد. سرزنده بودن و لذت را از دست مي‌دهيد. مثل اينكه در اطراف خود ديوار كشيده و زندگي را براي خود مشكل‌تر مي‌سازيد.

ترك و رها كردن رنجش براي ديگران سودي ندارد. سود رها كردن رنجش مال خود شماست زماني كه از كسي مي رنجيد با قدرت مي گوئيد كه اشكال از فلان كس است نه از شما و شما با قدرت ديگران را سرزنش كرده و فرصت پرداختن به خود را از دست مي دهيد.

اگر به خودتان نگاه كنيد، تمام آسيب ناشي از اتفاق رخ داده را تجربه خواهيد كرد .شما در اين صورت تمامي آسيب  و ناراحتي ناشي از به اندازة كافي خوب نبود ، ارزش محبت نداشتن يا ساير اشكال تائيد نكردن خود را ، احساس خواهيد كرد. براي اجتناب از اين آسيب وناراحتي ، شما مي رنجيد.
خارج شده است

گاهي مسير جاده به بن بست ميرود
گاهي تمام حادثه از دست ميرود
گاهي همان کسي که دم از عقل ميزند
در راه هوشياري خود مست مي رود
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :