انجمن های گفتگوی پیشگامان رهایی
19 شهريور 1389,ساعت 06:37:38 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: مهم نیست چگونه ترک میکنید ،انچه مهم است ترک کردن است/مهم نیست این مهارت را از چه انجمن یا NGO  ایی یادگرفته اید
مهم این است که "مهارت مصرف نکردن را یاد بگیریم"....مدیر انجمن

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: چگونه در مقابل پیشنهاد روابط جنسی نه بگوئید  (دفعات بازدید: 250 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
RezaBill
یه دنگ از سایت به نامشه

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
Mood:

تعداد ارسال: 753

WWW آدرس ايميل
« : 03 دي 1388,ساعت 10:06:37 »

چگونه در مقابل پیشنهاد روابط جنسی نه بگوئید

بازدید کننده عزیز:
شما ، دختر خانم . یا آقا پسر

مهم نیست که پایبند کدام آیین و دین هستی ،

در فرهنگ و سنت سرزمین ما باکره بودن یک اصل بزرگ برای دختران بشمار می رود .

ما به شما اطمینان می دهیم حتی پسرانی که در دوره تجرد با دختران زیادی رابطه جنسی دارند ،

در هنگام ازدواج به دنبال دختران باکره می گردند و باکره بودن دختر را یکی از شروط همسر خود اعلام

می کنند .

ا . ما مطمئن هستیم شما یک رابطه عاشقانه را به بی بندوباری جنسی ترجیح می دهید .ا

ما برای کمک به شما در گفتن “نه” تلاش خواهیم کرد

مهارت نه گفتن مهارتی است که با تمرین و ممارست فراگرفته می شود

ولی در اینجا برخی از عبارتهایی که معمولا” توسط فرد مقابل بکار برده می شود تا شما را متقاعد کند

که با او رابطه جنسی داشته باشید را آورده ایم .

در مقابل عباراتی را که شما می توانید در پاسخ به او بکار ببرید تا او را منصرف نمائید پیشنهاد کرده ایم. "

عبارت های بکار رفته توسط فردی که تلاش میکند شما را متقاعد کند که با او تماس جنسی داشته باشید    پاسخ های احتمالی و پیشنهادی توسط شما برای نه گفتن مؤثر
این روزه ها همه دختر ها و پسر ها تماس جنسی دارند    پس حالا تو می تونی کس دیگری رو پیدا کنی؛ من هر کسی نیستم؛ من برای خودم فردی مجزا و خاص هستم
تو هنوز یک دختر باکره هستی (تمسخر)    من افتخار میکنم که هنوز باکره هستم. من می تونم در ظرف چند ثانیه شبیه تو بشم اما هرگز تو نمی تونی مثل من بشی
به من نشون بده که چقدر منو دوست داری   تو هم با انتظار کشیدن تا زمان ازدواج به من نشون بده که چقدر منو دوست داری
چطور من بفهمم که تو می تونی بچه دار بشی؟    آیا تو فقط زمانی می تونی منو دوست داشته باشی که من از تو بچه داشته باشم؟
تو با اولین تماس جنسی باردار نمی شوی    من به بلوغ رسیده ام البته من می تونم باردار بشم
هیچکس نخواهد فهمید    خدا می بیند؛ من خواهم دانست، و تو هم خواهی دانست
تو فکر میکنی ممکنه من ایدز داشته باشم   آیا من مثل یه احمق هستم ، هر کسی میدونه که تو می تونی سالها عفونت ایدز را در خود داشته باشی قبل از اینکه به ایدز تبدیل شود
نگران نباش من کاندوم استفاده میکنم   اگر نه تماس جنسی داشته باشم و نه کاندوم مصرف کنم من هرگز نگران نخواهم شد
ما به هر حال با هم ازدواج میکنیم    پس ما می تونیم صبر کنیم و شب ازدواجمان را یک شب بیاد ماندنی بکنیم
تماس جنسی چیز نرمال و طبیعی است   مثل مرگ ، من فکر میکنم من صبر خواهم کرد تا زمان مقرر شده توسط خدا برای هر دومون برسه
من بدنبال کسی دیگر خواهم رفت اگر تو نمی خواهی تماس داشته باشی   پس برو پیدا کن
من به تو روشهای عالی رو نشون میدهم   خدا رو شکر! برای انتظار تماس جنسی با همسرم عالی خواهد بود
ما می تونیم با همین یک بار خلاص بشیم    من ممکنه از نظر جسمی از شر اون خلاص بشم اما نمی تونم از احساسات یا وجدان خودم خلاص بشم

منتظر نظرات تون هستم

خارج شده است

گناه من چه بود؟
به کدامین گناه زاده شدم؟
با کدام گناه میزیم؟
.
ای کسی که نــمـــی دانــــــم کــیستـــــی این نــواقــص را از من بــــــــــگیر...

وبلاگ من :
http://Narcotics-Ananymuse.Blogfa.Com
                         و
http://alcoholics-ananymous.blogfa.com
الهام
کاربر فعال

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 146

« پاسخ #1 : 19 بهمن 1388,ساعت 18:01:36 »

شما اینها رو از دید خودتون نوشتین؟
خارج شده است

همیشه امیدوار
admin
مدیر انجمن
بابا حرفه ای

آفلاین آفلاین

Mood:

تعداد ارسال: 274

« پاسخ #2 : 20 بهمن 1388,ساعت 11:24:56 »

از ابتدا مرد  جنس غالب و برتر بوده  و پسر دوستی در خانواده ها و اینکه فقط پسر نسل ما رو ادامه دار میکنه ....................در نتیجه حس غرور و خودخواهی .   من اگه روزی قصد ازدواج دائم داشتم به همسرم خواهم گفت که من تا به حال چند بار صیغه موقت داشتم   چون به اون هم حق میدم دنبال پسر باکره بگرده .
خارج شده است

در دنیا چگونه بودن خیلی مهم تر از بودن یا نبودن است
nilga
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
Mood:

تعداد ارسال: 12

« پاسخ #3 : 14 شهريور 1389,ساعت 05:40:37 »

من با نوشتتون کاملا موافقم.امتحان کردم و میدونم در نهایت میشه طرف مقابل رو قانع کرد .البته این باعث دلخوری میشه ولی ارزش داره چشمک چشمک چشمک
خارج شده است

o0o0o0o
اسماعیل شیشه
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
Mood:

تعداد ارسال: 80

آدرس ايميل
« پاسخ #4 : 15 شهريور 1389,ساعت 19:51:00 »

من با جنس مخالف زیاد رابطه داشتم  ازدواج موقت  ولی یک مورد را هرگذ فراموش نمی کنم در جواب پیشنهاد من گفت من میخواهم احساس جنسی را برای اولین با ر با همسر قانونیم تجربه کنم
خارج شده است

زندگی رادوست دارم با تمام وجودم  با امید هستم وشاد وآرام    همه شادباشید
افق
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 67

« پاسخ #5 : 16 شهريور 1389,ساعت 15:01:01 »

سلام ادمين عزیز
یک سوال ازت دارم
یعنی خودت برای ازدواج دنبال یک دختر باکره می گردی؟
اگه کسی که خواستگاریش می ری مثل خودت باشه چی؟
« آخرين ويرايش: 16 شهريور 1389,ساعت 15:03:19 توسط uosef » خارج شده است
fardis_d
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 1

آدرس ايميل
« پاسخ #6 : 16 شهريور 1389,ساعت 15:17:31 »

من گفتم بذار ارتباطمون پاک بمونه.بذار به روش خودم دوستت داشته باشم.گفتم دلم نمیخواد مثل آدمهایی باشم که دوست داشتنشون توی دلشون نیست و ببخشید از نافشون پائین تره...
من به یک پنجره...یک بستگی پاک ،قناعت دارم..
من از رابطه ی جنسی وحشت دارم..باعث میشه از طرف مقابلم متنفر و منزجر بشم...تلخ ترین موضوع اینه که ببینی اون هیچ کدوم از زیبائی های روحتو نمی بینه و تمام حواسش به هوسش و جسمته...و به تو عملا به چشم یک شی ء نگاه می کنه...
خارج شده است
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :