انجمن های گفتگوی پیشگامان رهایی
19 شهريور 1389,ساعت 06:39:41 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: برای اولین بار در ایران (و حتی در جهان)کلاس قدم اینترنتی مخصوص خانواده ( نارانان)توسط مدیریت تالار راه اندازی و توسط خانم " اماندا "مدیریت گروهی میگردد.

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]   پایین
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: محلی برای اظهار نظرات ، انتقادات و پیشنهادات  (دفعات بازدید: 824 بار)
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
brdhdm
مهمان
« : 29 تير 1388,ساعت 02:35:39 »

سلام من چند تا پیشنهاد برای تالار داشتم.
اضافه کردن پلاگین های تشکر و گزارش پست و همچنین قابلیت ارسال سریع.

خارج شده است
parande
ناظر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
Mood:

تعداد ارسال: 1020

آدرس ايميل
« پاسخ #1 : 29 تير 1388,ساعت 12:35:09 »

گزینه تشکر را که داریم داداش  پوزخند
خارج شده است

شکلک های خومشل رو از اینجا بیارید
www.pic4ever.com
http://mozhi1370.blogfa.com/8711.aspx

ღ♥ღخدايا به داده هايت شکر . به نداده هايت شکر . به گرفته هايت شکر .
چون داده هايت نعمت . نداده هايت حکمت . وگرفته هايت امتحان است.ღ♥ღ
brdhdm
مهمان
« پاسخ #2 : 11 مرداد 1388,ساعت 12:06:45 »

به نظرم بهتره مطالب تخصصی انجمن رو با عمومی جدا کنیم.
به نظرم بهتره  مطالبی که جنبه عمومی داره رو جدا کنیم و در بخشی به نام دیگر قرار بدیم .بعدش در زیر شاخه های بخش دیگر بخش های:
فرهنگ و هنر
سلامت و پزشکی
دیگر (یه دیگر دیگه)
 درست کنیم .که در بخش دیگری که زیر مجموعه دیگر هست باز هم موضوعاتی نظیر:
گفت و گوی آزاد
طنز و سرگرمی
عشق و دلدادگی
قرار بدییم.اینجوری فکر کنم که مباحث تخصصی بیشتر به چشم میاد .
برای تازه وارد هایی مثل منم خوبه .چون بیشتر میام در بخش دیگر فعالیت میکنم مدتی تا با بخش های مختلف انجمن آشنا بشم.

اینجوری مباحث تخصصی خیلی به دید میان و در کنارشون مطالب عمومی که جزو دیگر هست قرار میگیره.(دیگر نسبت به موضوع انجمن)

بیشتر تالار هایی که جنبه تخصصی در مورد یک عنوان و موضوع دارند اینگونه تفکیک میکنند.
« آخرين ويرايش: 11 مرداد 1388,ساعت 12:09:21 توسط brdhdm » خارج شده است
parande
ناظر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

آفلاین آفلاین

جنسيت : دختر
Mood:

تعداد ارسال: 1020

آدرس ايميل
« پاسخ #3 : 12 مرداد 1388,ساعت 10:59:22 »

میشه مدیران تالار بگن چرا بعضی وقتها نمیتوان پیغام خصوصی فرستاد و کلمه خطا رو مینویسه گریه کردن گریه کردن
در ضمن این پیشنهاد آقا رضا بود ولی من مطرحش میکنم
یک انجمن به نام بدهکاران گمنام داشته باشیم " بدهكاران گمنام كساني هستند كه به خودشان و به اجتماع اطافشان بدهكارند و از ديد طلب كاري به دنيا نگاه مي كرده اند"
خارج شده است

شکلک های خومشل رو از اینجا بیارید
www.pic4ever.com
http://mozhi1370.blogfa.com/8711.aspx

ღ♥ღخدايا به داده هايت شکر . به نداده هايت شکر . به گرفته هايت شکر .
چون داده هايت نعمت . نداده هايت حکمت . وگرفته هايت امتحان است.ღ♥ღ
brdhdm
مهمان
« پاسخ #4 : 12 مرداد 1388,ساعت 11:09:20 »

منم با نظر پرنده عزیز موافقم.
پیام خصوصی هم که برای من بیشتر مواقع مشکل داره و خطا میده..
از مدیران میخوام کمی بیشتر به نظرات بچه ها توجه کنند....!!!
اگه نظری میدیم برای بهتر شدن تالاره .اگه نظرمون خوب نیست خیلی راحت مدیران میتونند بگن این نظر خوب نیست.
خارج شده است
شیرین
کاربر جدید
*

آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

آدرس ايميل
« پاسخ #5 : 04 مهر 1388,ساعت 09:14:02 »

پاسخ : در مسیر بهبودی - شخصيت شناسي از روي پيامك

پاسخ : در مسیر بهبودی - رایج ترین و طولانی ترین نام خانوادگی ایرانی

در مسیر بهبودی و این مطالب متعجب? متعجب? متعجب? متعجب? متعجب?
خارج شده است
rasool.a
کاربر نیمه فعال
**

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
Mood:

تعداد ارسال: 52

آدرس ايميل
« پاسخ #6 : 14 بهمن 1388,ساعت 00:05:02 »

با سلام خدمت تمام دوستان
انجمن ما که شامل جلسه،مسارکت و کلاس قدم است فقط تجربه و درک شخصی از نیرویی است که کشف شده و باعث نجات دردمندانی که از الکل،اعتیاد،پر خوری و .......... رنج می برند به وجود آمده و دائم باید فقط پیرامون این قدرت سخن گفت و از بحث های حاشیه ای به طور کلی پرهیز کنیم چون هیچ راه دیگری در دنیا وجود ندارد که راه بهبودی را به ما نشان بدهد. اصول روحانی که ما پیش رو داریم حاصل تلاش و رنج هفتاد ساله ی خوشبختانی است که راه دوستی با خدا را آموخته اند و همیشه تلاش می کنند تا این بینشی که به دست آمده با دانش و عقاید کهنه مخلوت نشود و به انحراف کشیده نشود و سالم به دست آیندگان برسد. اگر به کتاب  مادر توجه کنیم می بینیم پس از سالهای سال هنوز هیچ کس به خود اجازه نداده یا نتوانسته که دست به ترکیب آن بزند چون این کتاب کامل و هیچ نقصی در آن به چشم نمی خورد تا کسی بتواند چیزی به آن اضافه یا کم کند . بعضی از دوستان از قدم ها مطالبی را می نویسند که بر گرفته از کتابها ،مجلات و منابع بیرون از چهار چوب قدم ها و سنتهاست و هیچ ربطی به برنامه ندارد . بعضی دیگر از روش ها و بحثهای مذهبی راهکارهایی  ارائه می دهند که باید توجه داشته باشیم کسانی که در این انجمن به دنبال بهبودی و خدا هستند هر کدام مذهب خودشان را دارند و گفتگو از یک مذهب بخصوص باعث دلسردی دیگر اعضا می گردد.
این اصول روحانی که بسیار ساده هم بیان شده برای تمام بیماران از هر مذهب و کشوری که باشند چه با سواد چه بی سواد چه زن و چه مرد قابل درک و فهم اند.
دوست  همدردی  در پیام خود به من نوشت تو این چیزها را نمی فهمی! بله قبول دارم چون من اینجا آمده ام که حرف ها را بفهمم و به حرف هایی که نمی فهمم گوش نمی دهم.
درد یکی دو تا نیست شخص دیگری به نام ‌rasool.a تجربیات قشنگ و دل نشین و بر گرفته از دلش را که حاصل قدم هاست می نویسد و در آخر کار یک شعر از دیگران به آن می افزاید اشعار حافظ و مولانا بی نظیر است اما جایی در برنامه ی دوازده قدمی ندارد هر کس در خانه ی خودش یک کتاب حافظ و خیلی کتاب های دیگر را دارد و می تواند هر وقت دلش خواست آن ها را بخواند اما تجربه ای که تو در این انجمن به دست آورده ای و باعث رشد و آرامش تو گردیده در هیچ کتابی  نوشته نشده آنها را در سینه حبس نکن و بنویس به قول قدیمی ها چاه باید از خودش آب داشته باشد
فعالیت بهتر است یا روحانیت؟ (رسول.آ)
خارج شده است

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
uosef
raha
ناظر سایت
یه دنگ از سایت به نامشه

آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
Mood:

تعداد ارسال: 1701

افتادن شکست نیست.... برنخاستن شکست است

uosof.karbasi@yahoo.com uosof.karbasi uosof.karbasi@yahoo.com
WWW آدرس ايميل
« پاسخ #7 : 15 بهمن 1388,ساعت 02:34:10 »

با سلام خدمت تمام دوستان
انجمن ما که شامل جلسه،مسارکت و کلاس قدم است فقط تجربه و درک شخصی از نیرویی است که کشف شده و باعث نجات دردمندانی که از الکل،اعتیاد،پر خوری و .......... رنج می برند به وجود آمده و دائم باید فقط پیرامون این قدرت سخن گفت و از بحث های حاشیه ای به طور کلی پرهیز کنیم چون هیچ راه دیگری در دنیا وجود ندارد که راه بهبودی را به ما نشان بدهد. اصول روحانی که ما پیش رو داریم حاصل تلاش و رنج هفتاد ساله ی خوشبختانی است که راه دوستی با خدا را آموخته اند و همیشه تلاش می کنند تا این بینشی که به دست آمده با دانش و عقاید کهنه مخلوت نشود و به انحراف کشیده نشود و سالم به دست آیندگان برسد. اگر به کتاب  مادر توجه کنیم می بینیم پس از سالهای سال هنوز هیچ کس به خود اجازه نداده یا نتوانسته که دست به ترکیب آن بزند چون این کتاب کامل و هیچ نقصی در آن به چشم نمی خورد تا کسی بتواند چیزی به آن اضافه یا کم کند . بعضی از دوستان از قدم ها مطالبی را می نویسند که بر گرفته از کتابها ،مجلات و منابع بیرون از چهار چوب قدم ها و سنتهاست و هیچ ربطی به برنامه ندارد . بعضی دیگر از روش ها و بحثهای مذهبی راهکارهایی  ارائه می دهند که باید توجه داشته باشیم کسانی که در این انجمن به دنبال بهبودی و خدا هستند هر کدام مذهب خودشان را دارند و گفتگو از یک مذهب بخصوص باعث دلسردی دیگر اعضا می گردد.
این اصول روحانی که بسیار ساده هم بیان شده برای تمام بیماران از هر مذهب و کشوری که باشند چه با سواد چه بی سواد چه زن و چه مرد قابل درک و فهم اند.
دوست  همدردی  در پیام خود به من نوشت تو این چیزها را نمی فهمی! بله قبول دارم چون من اینجا آمده ام که حرف ها را بفهمم و به حرف هایی که نمی فهمم گوش نمی دهم.
درد یکی دو تا نیست شخص دیگری به نام ‌rasool.a تجربیات قشنگ و دل نشین و بر گرفته از دلش را که حاصل قدم هاست می نویسد و در آخر کار یک شعر از دیگران به آن می افزاید اشعار حافظ و مولانا بی نظیر است اما جایی در برنامه ی دوازده قدمی ندارد هر کس در خانه ی خودش یک کتاب حافظ و خیلی کتاب های دیگر را دارد و می تواند هر وقت دلش خواست آن ها را بخواند اما تجربه ای که تو در این انجمن به دست آورده ای و باعث رشد و آرامش تو گردیده در هیچ کتابی  نوشته نشده آنها را در سینه حبس نکن و بنویس به قول قدیمی ها چاه باید از خودش آب داشته باشد
فعالیت بهتر است یا روحانیت؟ (رسول.آ)

دوست عزیز رسول تشکر به خاطر حسن نیت و وقتی که در تالار گذاشتی

« آخرين ويرايش: 12 خرداد 1389,ساعت 09:43:00 توسط uosef » خارج شده است

گاهي مسير جاده به بن بست ميرود
گاهي تمام حادثه از دست ميرود
گاهي همان کسي که دم از عقل ميزند
در راه هوشياري خود مست مي رود
admin
مدیر انجمن
بابا حرفه ای

آفلاین آفلاین

Mood:

تعداد ارسال: 274

« پاسخ #8 : 28 بهمن 1388,ساعت 19:30:29 »

اصل             جاذبه   یا      تبلیغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کدامیک در پمفلت ها امده است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
خارج شده است

در دنیا چگونه بودن خیلی مهم تر از بودن یا نبودن است
masoud s
مدیر انجمن
یه دنگ از سایت به نامشه

آفلاین آفلاین

Mood:

تعداد ارسال: 1157

« پاسخ #9 : 09 اسفند 1388,ساعت 09:10:14 »

ما  با  ازمون و خطا به مرحله رشد میرسیم  نه به مرحله بلوغ رشد

قطعا در این راه تجربه ای میشویم برای سایر دوستان

حالا اگه کسی خواست تجربه رو مجددا خودش تجربه کنه ،هیچکس حق نداره جلوش رو بگیره و مانعش بشه.

پس لطف کنید  تجربه هاتون رو به تالار منتقل کنید  .این بزرگترین خدمتی است که از طریق اینترنت  میتوان به همدرد  داشت.مطالب کلاسیک و کتاب های برنامه هم خوبه   اما   توی تجربه هایی که مینویسیم  من راحت تر میتونم ارتباط برقرار کنم  چون حس میکنم اون هم مثه خودمه  و وجه مشترک با هم داریم .       پس لطفا در صورت  تمایل تجربه هاتون رو بنویسین که این تجربه ها بالاتر از هر کتاب  و  هر علم جدید و قدیم است.                               تجربه .....................
خارج شده است

میمیرم از بغض نشکفته ی سالها
صفحه: [1]   بالا
  چاپ صفحه  

پرش به :